Pages

Saturday, June 25, 2011

dan pemenangnya....

assalamualaikum...

minta maaf sekali lagi... janji nak umum semalam kan...
so, tak yah cakapa panjang2...

ops, sbb saya pening2 nak pilih budak comel menguap nih
makanya saya pilih 4 pemenang kat sini
klu boleh saya nak angkut semua sekali hehe

pemenang ke-4

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..


tempat ke3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


tempat ke2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






dan tempat pertama
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



ok.. camana?? hehe kpd mak2 budak comel menguap nih silalah send details ke alamat emel saya atie1283@gmail.com , dan sila sertakan sekali umur baby anda sekarang.. sbbnya saya baru nak carik hadiah hehe nak tengok apa yang sesuai :)

Thursday, June 23, 2011

nantikan keputusannya esok...

assalamualaikum...

alhamdulillah... rasa lega sgt bila abis ari keje arini
mmg sepanjang minggu nih, duk ternanti2 ngn hari Khamis
hampir seminggu ni jgk lah, rasa semuanya tak terurus
terutamanya hal berkaitan rumahtangga, urusan anak2 dan masa bersama keluarga

minggu yg penuh kalut... sgt2 busy
sape kata jadi cikgu nih rilek??? arggh sibuk sgt2...



jd, insyaAllah..esok saya akan umumkan pemenang contest ye.
maaf sbb terlewat spt yg dijanjikan..


Saturday, June 11, 2011

maaf ye... result contest

atie mintak maaf banyak2...
sbb masih ambik masa untuk pilih 3 pemenang utama 
bagi contest baby menguap comel tuh...

insyaAllah.. minggu depan atie cuba umumkan ye..
sekarang bizi sgt..
padan muka utk diri sendiri hehe
sbb suka sgt buat keje last minit...

wassalam:)
mmuah! salam sayang buat yg singgah sini:)

Friday, June 10, 2011

entri meraih simpati.. jom vote ALI

assalamualaikum..

hehe nak meraih simpati nih.. cepat2 sila rasa simpati

mehla.. tolong LIKE gambar incik ali ilhamy nih

caranya mudah je :

2. pastu LIKE gambar incik ali kat SINI

mudah je kan..
sape2 yg sudi bolehla LIKE ali ye
tq..:)

Monday, June 6, 2011

tp 10 baby menguap

assalamualaikum...

jom, tengok sape yang tersenarai dlm list top 10












pening2.. sakit kepala naik bot tak hilang lagi
errgh susah jgk nak pilih nih:)

Saturday, June 4, 2011

1st giveaway




mudah sgt2.. nak join sila klik banner:)

sila check gambar baby2 menguap nih

assalamualaikum..

DAH TENGOK KE BELUM?

MEH TENGOK GAMBAR DIORANG KAT SINI

gambar peserta baby menguap comel..

assalamualaikum....


jom layan semua gambar2 peserta baby menguap










wah..berpinar2 jgk mata nak pilih ni..
semua comel2 kan...

nanti kita tengok sape yg tersenarai dlm list top10 ye:)


Friday, June 3, 2011

perhatian kepada peserta contest baby menguap comel...

assalamualaikum semua...

perhatian ye pada yg dah join contest baby menguap nih..
sila check penyertaan anda kat side bar
kot2 ada yang tercicir.. kot la saya terlepas pandang ape..

saya dah terjah kesemuanya..
tp ada yg saya tak dapat nak tinggal jejak.. tak tau sbb pe
klu ada yg saya tak letak link kat sebelah tuh, leh komen kat entri nih ye
klu boleh secepat2nya..
insyaAllah saya akan sepantas2nya akan pilih gambar
utk disenaraikan dlm list top 10 gambar paling cute

insyaAllah saya akan cuba umumkan 3 pemenang bertuah dlm masa terdekat..
sabar ye...:)

Thursday, June 2, 2011

asleenda simple mimple giveaway

nak join sila klik banner kat atas
atie nak tag :

Wednesday, June 1, 2011

contest baby menguap akan diTUTUP

*
*
*
hampir sejam lagi...
contest baby menguap comel akan diTUTUP

Saya try utk terjah kesemua peserta yg dah join
tp line tenet kat kampung jap ok, jap tak ok..

contest baby menguap comel by atie




sticky post..
saya dengan tidak sabarnya ingin melancarkan contest yg julung2 kalinya dibuat hehe
tengok ajelah kat banner tu, tarikhnya 1 Mei.. tp dah tak sabar kan..






ok ke contest nih.. jgn pulak kata saya buat contest yg tak cenonoh ye:) suka-suka je nak tengok aksi2 comel budak2 kecik.. cute sgt2! ada org kata blogger yg buat GA @ contest nih sbb nak up traffic or nak bermegah2 tunjuk follower ramai.. oh, tidak sama sekali ye. contest ini ialah bersempena dengan our 4th anniversary 1 Jun nanti.. dan tarik tutup contest nih tentulah 1 JUN 2011.. ok, jom tengok syarat2 penyertaannya...

  • sila letak banner di side bar blog dan di dalam entri beserta link
  • add blog nih dan blog 4A's family dlm bloglist anda
  • jd follower?? itu terpulang ye..
  • buat satu entri yg bertajuk "contest baby menguap comel by atie"
  • sertakan sekeping sahaja gambar baby yg bersesuaian dgn tajuk contest 
  • nyatakan nama baby, tarikh lahir dan nama ibu
  • terbuka kepada bayi yg berumur sehari sehingga 3 tahun sewaktu gambar diambil
  • tinggalkan komen beserta link penyertaan di ruangan komen di bawah
 ok, senang je kan... dan satu lagi syarat tambahan, semua peserta hendaklah mempunyai sifat sabar yg jitu dlm menunggu keputusan contest ini ye:) hehe bimbang takut2 saya sibuk ketika itu.
  • hadiah akan diupdate kemudian ye.
  • bagi yg tdk mempunyai anak, boleh sertakan gambar anak sedara, sepupu sepapat
  • jomlah ramai2 join