Pages

Tuesday, May 31, 2011

last update b4 balik kampung

assalamualaikum...

hai semua.. mm dlm 2jam or b4 masuk solat zuhur,
 insyaAllah kami akan bertolak balik ke kampung..
tak lama pun, insyaAllah selasa depan datang balik ke sini..

sesiapa yang dah join contest yg atie buat 2, maaf ye..
sbb ada lagi yg belum atie sempat terjah.. sibuuuk sgt2
pada yg belum join, join la cepat2.. masa tinggal sikit je.. tp tak sure kul bape nak tutup

dan pada rakan2 yg ada tag atie utk join GA/contest,
insyaAllah atie cuba utk join...

esok, our 4th anniversary...
doakan kebahagiaan kami n our family..
semoga kami sentiasa dirahmatiNYA...
AMIIIIIIN...


Monday, May 30, 2011

Anakku cute with romper & tight contest


comelkan contest nih.. asal baby2 yg jadik peserta konfem comel la kan hehe
ok, kali nih join contest anjuran nurshahfamily 

ok, klu nak join n tahu lebih lanjut ttg contest nih sila klik banner kat atas ye:)
tarikh tutup : 1 JUN 2011

nama : muhammad ali ilhamy
d.o.b : 29 disember 2010

utk join contest nih, atie nak tag :
nureen
alin
munna

Saturday, May 21, 2011

Syilasyira 2nd Giveaway


nak join sila klik banner budak purple comel kat atas ye:)

MomBloggersPlanet Cutest Baby of the Planet – May 2011


klik banner kat atas utk join dan maklumat lanjut
tema utk contest kali nih ialah : CUTEST BABY IN RED

gambar yg dipertaruhkan ialah
.
.
.
.
.

nama : muhammad ali ilhamy bin mohd farid hafidz
d.o.b : 29 Disember 2010

penganjur contest ialah :


Wednesday, May 11, 2011

LIVE giveaway frm [-suziey-].com

meh ramai2 join GA mudah  suziey
suka sgt nak join sbb hadiahnya ialah FM dr Sarawak..
saya penah duk Kuching 2 thn lebih, tp tak penah plk beli FM dr sana..
rugi plk tak beli wat kenangan kan...

nak join sila klik SINI

Monday, May 9, 2011

"Contest - Happy Birthday Aidid"


 nak join sila klik gambar baby aidid kat atas ye:)
contest ini dianjurkan sempena menyambut kelahiran aidid yg pertama..hehe

 nama baby : muhammad ali ilhamy
d.o.b : 29 Disember 2010

nama baby : nur auni humaira'
d. o. b : 18 Disember 2008


Saturday, May 7, 2011

menang GA dr alin

alhamdulillah...tak sangka jd org yg paling bertuah antara peserta GA dr alin nih... petang semalam pergi jenguk budak marhaban bertanding kat SMKAK.. en.suami bwk netbook utk layan tenet takut boring tunggu saya.. masa kat sana lah dpt tahu result GA nih..

( haha..nak tau tak.. nih seumur hidup saya 1st time cuba print screen hehe mudah je pun, tp peluh2 jgk hehe )

ok.. alhamdulillah menang 1st grand prize.. tq alin:)

FM From Australia

nak join sila klik banner kat atas:)

"Saya teringin sangat nak FM Australia tu sebab saya belum ada lagi FM dr Australia dlm koleksi FM saya :)..."

suka-suka GA Mama Rayyan



nak join sila klik banner kat atas ye:)

atie nak tag semua yg singgah kat belog nih  hehe

" Baby Nurkheir 1st Giveaway: Si Manja Chumil Bertudung/ Berbaju Melayu"

nak join sila klik gambar kat atas ye :)



nama penuh : Nur Auni Humaira' binti Mohd Farid Hafidz
Tarikh lahir : 28 Disember 2008
ucapan khas utk anak : semoga auni menjadi anak yg taat kepada org tua dan tidak lupa pada yg SATU


id follower : atie @ ejay
tag : alin & munna

sebenarnya...saya benci kat blog nih

ha'ah... mmg tak suka... sbb post entrinya jd double.. sapa2 yg singgah sini pun mesti serabut nengoknya.. ntah kita bukan reti nak edit html tuh.. dah cuba dah.. berpinar2 dah mata nih.. tp tetap tak jadik jgk...

update : hehe dah tak benci daaah.. sbb this blog dah kembali sihat dan normal hasil kerja keras tuan punya belog hehehe