Pages

Thursday, April 21, 2011

sape nak join contest saya!!

kebelakangan nih agak sibuk... nak join contest ke GA ke yg "susah" sikit tuh mmg tak sempat.. tambah2 klu line tenet merangkak rangkak mcm kura-kura.. lagi lah malas dibuatnya. ada tuh saya terlepas contest, padahal tinggal nak upload gambar je lagi.. yg lain sume dah tersedia. siap dh lekat banner kat side bar, tp tak terjoin pun hehe mesti ada yg pelik hehe

tetiba timbul plk idea nak anjur contest.. sempena ngn our 4th anniversary yg tinggal lagi sebulan lebih tu hehe nantilah... fikir2 dulu ye.. klu jadik, nanti saya bagitau lain kali..hehe

No comments: