Pages

Wednesday, April 27, 2011

GA Cuti-cuti Hatyai




jom ramai2 join GA nih..

nak join sila klik banner kat atas  ye:)

Thursday, April 21, 2011

sape nak join contest saya!!

kebelakangan nih agak sibuk... nak join contest ke GA ke yg "susah" sikit tuh mmg tak sempat.. tambah2 klu line tenet merangkak rangkak mcm kura-kura.. lagi lah malas dibuatnya. ada tuh saya terlepas contest, padahal tinggal nak upload gambar je lagi.. yg lain sume dah tersedia. siap dh lekat banner kat side bar, tp tak terjoin pun hehe mesti ada yg pelik hehe

tetiba timbul plk idea nak anjur contest.. sempena ngn our 4th anniversary yg tinggal lagi sebulan lebih tu hehe nantilah... fikir2 dulu ye.. klu jadik, nanti saya bagitau lain kali..hehe

Wednesday, April 20, 2011

GA from CH with LOVE

jom join GA anjuran mrs juelee
atie nak tag semua yg singgah kat blog nih utk join ye:)
utk join sila klik banner ok

Wednesday, April 13, 2011

Saudagar Musafir Cheesetart Giveaway

jom meriahkan GA yg sedap nih.. hehe sbb sbb ada cheese tart tuh, bestnya:)

nak join sila klik gambar tart hehe

Monday, April 11, 2011

"Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy"

 
nak join sila klik banner.. hadiah menarik menanti anda:)

Saturday, April 9, 2011

Giveaway Oleh - Oleh Dari Bandung! Siapa nak?!


nak join.. sila klik banner kat atas ye:)
atie tag :

munna
anne

Friday, April 8, 2011

Ibu Hadif Giveaway 3/2011


ok kali nih berkesempatan la plk menjoinkan diri dlm GA hehe
jom ramai2 kita join :)
sape berminat, boleh klik banner gambar 3 beranak kat atas ye:)


hadiah GA ditaja oleh

.
.
.
.
.
.
sila klik ye