Pages

Sunday, March 27, 2011

contest senyuman paling menawan


nak join sila klik banner kat atas ye:)

Caranya mudah sahaja:-

1. follow blog ini
2. copy entry untuk contest  ke blog anda.
3. jangan luper copy kod contest banner ke blog u juga ok
4. siarkan sekali link blog ini -LINK- supaya blogger lain boleh join.
5. letakkan gambar senyuman paling menawan anda dibahagian atas atau mana2 bahagian yang anda suka. lagi kreatif, lagi besar peluang anda untuk rebut hadiah yang disediakan.
6. setiap penyertaan, hanya satu gambar yang dibenarkan.
7 boleh hantar gambar sesiapa pun, ayah, ibu, adik, kakak, abang, nenek, makcik, pakcik, gambar anda sendiri pun boleh.
8. contest bermula 27 feb 2011 ~ 30 mac 2011




my sweet lil boy, ali ilhamy...


HADIAH

hadiah pertama x1 2 way foundation (cosway)

hadiah kedua x1 10 keping sheseido black mask.

hadiah saguhati x4 keronsang bunga (hand made)

Posing With Ur Love One - Giveaway


nak join sila klik banner atas ye :)



 i love kakak auni and adik ali so so much!


Friday, March 25, 2011

Precious Humairah In The House

sticky post

entri terbaru sila jengah ke bawah

nak join sila klik banner kat atas:)

baby's name : muhammad ali ilhamy bin mohd farid hafidz
d.o.b : 29 disember 2010
age : 3m

atie nak tag :

Wednesday, March 23, 2011

GA- shoppe opening


nak join sila klik banner atas ye:)

atie nak tag :

Sunday, March 20, 2011

loving you contest


nak join sila klik banner:)


nama ibu : atie @ ejay
nama baby : muhammad ali ilhamy
umur baby : 3bln


Giveaway : SSC Lucky Follower Mac 2011


nak join sila klik banner :)

Friday, March 18, 2011

"Opening GA : Lynd And Kids Collection"


Lynd And Kids Collection telah dibuka. Selamat membeli - belah!!

nak join sila klik banner kat atas ye:)


contest gaya manja si anak

nak join sila klik banner kat atas ye:)



nama anak : nur auni humaira'
umur : 2thn 3bln

atie nak tag :

munna
alin
chekgu azrine
dan semua ibu2 yg singgah kat sini

Pencarian Si Cilik Bergaya @ elissmie. com

nak join sila klik banner atas ye..

gambar yang dipertaruhkan ialah :

kategori : perempuan
nama: nur auni humaira' binti mohd farid hafidz
umur : 2thn 3bln


Pencarian Si Cilik Bergaya @ elissmie.com ditaja oleh:










Monday, March 14, 2011

"Tupperware Kakakshop nak bagi Tupperware Percuma"


nak join sila klik banner kat atas 2 ye:)

Sunday, March 13, 2011

contest aksi si kecil syok tidur


nak join sila klik banner bdk comel tidur kat atas 2 ye :)

saya pertaruhkan gambar anak sulung ni

*


*


*





saya nak tag:

mummy chomell
chekgu azrine
munna
fitri senin
mama akim

Saturday, March 12, 2011

"Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume!!!"


nak join sila klik banner budak comel kat atas 2 :)

Friday, March 11, 2011

contest mata bulat

nak join klik banner ye:)

saya pertaruhkan 2 gambar anak



hehe buleh lawan mata boolat tukang anjur contest tak?hehe

saya nak tag :
alin
zahidah
munna

Tuesday, March 8, 2011

COMELLOTE NEW BORN CONTEST by Amieylee & Iedaremy



nak join contest menarik nih, sila klik banner kat atas ye:)

atie pertaruhkan 2 gambar


 

nih gambar auni masa umur 6 hari
nama ibu : norhalimawati
nama anak : nur auni humaira'
umur sekarang : 2thn 2bln



nih gambar ali berumur 3 hari hehe pkai sarung tangan kakak auni
xpelah recycle pun kan:) muka diorang sejibik je masa baru lahir nih hehe

nama anak : muhammad ali ilhamy
umur sekarang : 2bulan

Monday, March 7, 2011

my comel tido contest



nak join sila klik banner atas 2 ye:)


nama ibu : atie
nama anak : ali ilhamy
umur : 2 bulan


Friday, March 4, 2011

contest anakku menangis itu comel


 nak join sila klik banner atas ye:)

gambar yg dipertaruhkan ialah
muka budak nangis kena marah sbb koyak majalah

nama: nur auni humaira'
umur: 2tahun 2bln
 nama ibu: norhalimawati

atie nak tag
kak atie
zahidah
munna
dan kawan2 yg singgah sini:)



Tuesday, March 1, 2011

anakku comel giveaway by littlestoryfromlittlefamily


nak join sila klik banner atas ye:)
atie tag
munna
kak atie


giveaway pertama letak gambar ali hehe


Giveaway Pizza : By Imaan09

 nak join sila klik banner ye:)

 buat ibu imaan09 atie ucapkan
 " selamat hari lahir ( 25 mac nanti ), semoga sentiasa sihat, panjang umur, murah rezeki dan bahagia dengan famili. insyaAllah, semoga Allah merahmati setiap saat perjalanan hidup anda semua.. amiiiin."

my 1st giveaway


nak join sila klik banner
atie nak tag

munna
kak atie