Pages

Monday, February 28, 2011

books-stack first giveaway


nak join sila klik banner kat atas ye:)

Ct Arina 1st Giveaway


jom join GA simple nih
nak join sila klik banner kat atas 2:)
atie nak tag semua yg singgah kt sini

all about life first giveaway


nak join sila klik banner kt atas ye:)


Saturday, February 26, 2011

“Saya Mahu Women’s Wallet Polo Dari Fitrihadi.com”



menarik hadiahnya 2:)
nak join klik je banner 2 ye..

Mika Simple Giveaway


saya suka singgah blog MamaMika kerana....
 dapat petik buah ceri yg masak ranum itu hehe gurau je
ok, nak join sila klik gambar budak comel atas ye:)

Friday, February 25, 2011

lucky draw ratu tupperware


jom join lucky draw simple ni
nak join sila klik banner atas ye:)

Jemari Asmara 2nd Giveaway


jom ramai2 join GA oleh Jemari Asmara
nak join sila klik banner kt atas ye:)



1st GA Besday My Dear


nak join sila klik banner 2 ye:)
saya join GA nih sbb nak menang hadiah menarik 2
then boleh tambah kawan lg hehe

saya nak tag

Thursday, February 24, 2011

Welcome friends Giveaway!!!




jom join GA yg dianjurkan oleh helen
nak join, sila klik banner atas ye:)


' Cute Baby Style Contest '

contest anjuran huda
nak join sila klik banner 2:)

nie gambar auni tengah happy sbb dpt pensel n kertas



nama: nur auni humaira'
umur: 2thn lebih
tarikh lahir : 18/12/2008
nama ibu: norhalimawati

Wednesday, February 23, 2011

'saya nak busha ini untuk anak saya'


jom join GA dr mama housewife
nak join sila klik gambar atas 2 ye:)


2nd giveaway by me-inside out


ramai2 join GA nie..
hadiah menarik menanti anda
sila klik gambar atas utk join:)

Give Away dari Magrib

 jom ramai2 join GA nie..
nak join sila klik gambar atas 2 ye:)
atie nak tag

LUCKY DRAW LITTLE CUTE ANIMAL 2011


Jom ramai2 join lucky draw nie
hadiahnya tentulah mcm dlm gambar 2
ok, nak join sila klik SINI ye:)


Tuesday, February 22, 2011

dah lama tak jenguk sini n post entri dr sini. fikir2 saya nak aktifkan balik n gunakan utk join ape2 ga n contest. jd tak la serabut sgt blog yg satu lg 2