Pages

Tuesday, July 19, 2011

maaf maaf maaf dan maaf

assalamualaikum


nak minta maaf banyak2...
minta maaf kepada pemenang2 contest baby menguap

hadiah dah ada...
tp tak sempat nak balut...
bila masa lapang.. terlupa plk...

insyaAllah.. saya akan sedaya upaya poskan secepat mungkin..
mungkin minggu depan...
maaf ye.. hehe
sbb tu saya letakkan syarat SABAR utk join contest saya:)


Saturday, June 25, 2011

dan pemenangnya....

assalamualaikum...

minta maaf sekali lagi... janji nak umum semalam kan...
so, tak yah cakapa panjang2...

ops, sbb saya pening2 nak pilih budak comel menguap nih
makanya saya pilih 4 pemenang kat sini
klu boleh saya nak angkut semua sekali hehe

pemenang ke-4

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..


tempat ke3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


tempat ke2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






dan tempat pertama
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



ok.. camana?? hehe kpd mak2 budak comel menguap nih silalah send details ke alamat emel saya atie1283@gmail.com , dan sila sertakan sekali umur baby anda sekarang.. sbbnya saya baru nak carik hadiah hehe nak tengok apa yang sesuai :)

Thursday, June 23, 2011

nantikan keputusannya esok...

assalamualaikum...

alhamdulillah... rasa lega sgt bila abis ari keje arini
mmg sepanjang minggu nih, duk ternanti2 ngn hari Khamis
hampir seminggu ni jgk lah, rasa semuanya tak terurus
terutamanya hal berkaitan rumahtangga, urusan anak2 dan masa bersama keluarga

minggu yg penuh kalut... sgt2 busy
sape kata jadi cikgu nih rilek??? arggh sibuk sgt2...



jd, insyaAllah..esok saya akan umumkan pemenang contest ye.
maaf sbb terlewat spt yg dijanjikan..


Saturday, June 11, 2011

maaf ye... result contest

atie mintak maaf banyak2...
sbb masih ambik masa untuk pilih 3 pemenang utama 
bagi contest baby menguap comel tuh...

insyaAllah.. minggu depan atie cuba umumkan ye..
sekarang bizi sgt..
padan muka utk diri sendiri hehe
sbb suka sgt buat keje last minit...

wassalam:)
mmuah! salam sayang buat yg singgah sini:)

Friday, June 10, 2011

entri meraih simpati.. jom vote ALI

assalamualaikum..

hehe nak meraih simpati nih.. cepat2 sila rasa simpati

mehla.. tolong LIKE gambar incik ali ilhamy nih

caranya mudah je :

2. pastu LIKE gambar incik ali kat SINI

mudah je kan..
sape2 yg sudi bolehla LIKE ali ye
tq..:)

Monday, June 6, 2011

tp 10 baby menguap

assalamualaikum...

jom, tengok sape yang tersenarai dlm list top 10












pening2.. sakit kepala naik bot tak hilang lagi
errgh susah jgk nak pilih nih:)

Saturday, June 4, 2011

1st giveaway




mudah sgt2.. nak join sila klik banner:)

sila check gambar baby2 menguap nih

assalamualaikum..

DAH TENGOK KE BELUM?

MEH TENGOK GAMBAR DIORANG KAT SINI

gambar peserta baby menguap comel..

assalamualaikum....


jom layan semua gambar2 peserta baby menguap










wah..berpinar2 jgk mata nak pilih ni..
semua comel2 kan...

nanti kita tengok sape yg tersenarai dlm list top10 ye:)


Friday, June 3, 2011

perhatian kepada peserta contest baby menguap comel...

assalamualaikum semua...

perhatian ye pada yg dah join contest baby menguap nih..
sila check penyertaan anda kat side bar
kot2 ada yang tercicir.. kot la saya terlepas pandang ape..

saya dah terjah kesemuanya..
tp ada yg saya tak dapat nak tinggal jejak.. tak tau sbb pe
klu ada yg saya tak letak link kat sebelah tuh, leh komen kat entri nih ye
klu boleh secepat2nya..
insyaAllah saya akan sepantas2nya akan pilih gambar
utk disenaraikan dlm list top 10 gambar paling cute

insyaAllah saya akan cuba umumkan 3 pemenang bertuah dlm masa terdekat..
sabar ye...:)

Thursday, June 2, 2011

asleenda simple mimple giveaway

nak join sila klik banner kat atas
atie nak tag :

Wednesday, June 1, 2011

contest baby menguap akan diTUTUP

*
*
*
hampir sejam lagi...
contest baby menguap comel akan diTUTUP

Saya try utk terjah kesemua peserta yg dah join
tp line tenet kat kampung jap ok, jap tak ok..

contest baby menguap comel by atie




sticky post..
saya dengan tidak sabarnya ingin melancarkan contest yg julung2 kalinya dibuat hehe
tengok ajelah kat banner tu, tarikhnya 1 Mei.. tp dah tak sabar kan..






ok ke contest nih.. jgn pulak kata saya buat contest yg tak cenonoh ye:) suka-suka je nak tengok aksi2 comel budak2 kecik.. cute sgt2! ada org kata blogger yg buat GA @ contest nih sbb nak up traffic or nak bermegah2 tunjuk follower ramai.. oh, tidak sama sekali ye. contest ini ialah bersempena dengan our 4th anniversary 1 Jun nanti.. dan tarik tutup contest nih tentulah 1 JUN 2011.. ok, jom tengok syarat2 penyertaannya...

  • sila letak banner di side bar blog dan di dalam entri beserta link
  • add blog nih dan blog 4A's family dlm bloglist anda
  • jd follower?? itu terpulang ye..
  • buat satu entri yg bertajuk "contest baby menguap comel by atie"
  • sertakan sekeping sahaja gambar baby yg bersesuaian dgn tajuk contest 
  • nyatakan nama baby, tarikh lahir dan nama ibu
  • terbuka kepada bayi yg berumur sehari sehingga 3 tahun sewaktu gambar diambil
  • tinggalkan komen beserta link penyertaan di ruangan komen di bawah
 ok, senang je kan... dan satu lagi syarat tambahan, semua peserta hendaklah mempunyai sifat sabar yg jitu dlm menunggu keputusan contest ini ye:) hehe bimbang takut2 saya sibuk ketika itu.
  • hadiah akan diupdate kemudian ye.
  • bagi yg tdk mempunyai anak, boleh sertakan gambar anak sedara, sepupu sepapat
  • jomlah ramai2 join

Tuesday, May 31, 2011

last update b4 balik kampung

assalamualaikum...

hai semua.. mm dlm 2jam or b4 masuk solat zuhur,
 insyaAllah kami akan bertolak balik ke kampung..
tak lama pun, insyaAllah selasa depan datang balik ke sini..

sesiapa yang dah join contest yg atie buat 2, maaf ye..
sbb ada lagi yg belum atie sempat terjah.. sibuuuk sgt2
pada yg belum join, join la cepat2.. masa tinggal sikit je.. tp tak sure kul bape nak tutup

dan pada rakan2 yg ada tag atie utk join GA/contest,
insyaAllah atie cuba utk join...

esok, our 4th anniversary...
doakan kebahagiaan kami n our family..
semoga kami sentiasa dirahmatiNYA...
AMIIIIIIN...


Monday, May 30, 2011

Anakku cute with romper & tight contest


comelkan contest nih.. asal baby2 yg jadik peserta konfem comel la kan hehe
ok, kali nih join contest anjuran nurshahfamily 

ok, klu nak join n tahu lebih lanjut ttg contest nih sila klik banner kat atas ye:)
tarikh tutup : 1 JUN 2011

nama : muhammad ali ilhamy
d.o.b : 29 disember 2010

utk join contest nih, atie nak tag :
nureen
alin
munna

Saturday, May 21, 2011

Syilasyira 2nd Giveaway


nak join sila klik banner budak purple comel kat atas ye:)

MomBloggersPlanet Cutest Baby of the Planet – May 2011


klik banner kat atas utk join dan maklumat lanjut
tema utk contest kali nih ialah : CUTEST BABY IN RED

gambar yg dipertaruhkan ialah
.
.
.
.
.

nama : muhammad ali ilhamy bin mohd farid hafidz
d.o.b : 29 Disember 2010

penganjur contest ialah :


Wednesday, May 11, 2011

LIVE giveaway frm [-suziey-].com

meh ramai2 join GA mudah  suziey
suka sgt nak join sbb hadiahnya ialah FM dr Sarawak..
saya penah duk Kuching 2 thn lebih, tp tak penah plk beli FM dr sana..
rugi plk tak beli wat kenangan kan...

nak join sila klik SINI

Monday, May 9, 2011

"Contest - Happy Birthday Aidid"


 nak join sila klik gambar baby aidid kat atas ye:)
contest ini dianjurkan sempena menyambut kelahiran aidid yg pertama..hehe

 nama baby : muhammad ali ilhamy
d.o.b : 29 Disember 2010

nama baby : nur auni humaira'
d. o. b : 18 Disember 2008


Saturday, May 7, 2011

menang GA dr alin

alhamdulillah...tak sangka jd org yg paling bertuah antara peserta GA dr alin nih... petang semalam pergi jenguk budak marhaban bertanding kat SMKAK.. en.suami bwk netbook utk layan tenet takut boring tunggu saya.. masa kat sana lah dpt tahu result GA nih..

( haha..nak tau tak.. nih seumur hidup saya 1st time cuba print screen hehe mudah je pun, tp peluh2 jgk hehe )

ok.. alhamdulillah menang 1st grand prize.. tq alin:)

FM From Australia

nak join sila klik banner kat atas:)

"Saya teringin sangat nak FM Australia tu sebab saya belum ada lagi FM dr Australia dlm koleksi FM saya :)..."

suka-suka GA Mama Rayyan



nak join sila klik banner kat atas ye:)

atie nak tag semua yg singgah kat belog nih  hehe

" Baby Nurkheir 1st Giveaway: Si Manja Chumil Bertudung/ Berbaju Melayu"

nak join sila klik gambar kat atas ye :)



nama penuh : Nur Auni Humaira' binti Mohd Farid Hafidz
Tarikh lahir : 28 Disember 2008
ucapan khas utk anak : semoga auni menjadi anak yg taat kepada org tua dan tidak lupa pada yg SATU


id follower : atie @ ejay
tag : alin & munna

sebenarnya...saya benci kat blog nih

ha'ah... mmg tak suka... sbb post entrinya jd double.. sapa2 yg singgah sini pun mesti serabut nengoknya.. ntah kita bukan reti nak edit html tuh.. dah cuba dah.. berpinar2 dah mata nih.. tp tetap tak jadik jgk...

update : hehe dah tak benci daaah.. sbb this blog dah kembali sihat dan normal hasil kerja keras tuan punya belog hehehe

Wednesday, April 27, 2011

GA Cuti-cuti Hatyai




jom ramai2 join GA nih..

nak join sila klik banner kat atas  ye:)

Thursday, April 21, 2011

sape nak join contest saya!!

kebelakangan nih agak sibuk... nak join contest ke GA ke yg "susah" sikit tuh mmg tak sempat.. tambah2 klu line tenet merangkak rangkak mcm kura-kura.. lagi lah malas dibuatnya. ada tuh saya terlepas contest, padahal tinggal nak upload gambar je lagi.. yg lain sume dah tersedia. siap dh lekat banner kat side bar, tp tak terjoin pun hehe mesti ada yg pelik hehe

tetiba timbul plk idea nak anjur contest.. sempena ngn our 4th anniversary yg tinggal lagi sebulan lebih tu hehe nantilah... fikir2 dulu ye.. klu jadik, nanti saya bagitau lain kali..hehe

Wednesday, April 20, 2011

GA from CH with LOVE

jom join GA anjuran mrs juelee
atie nak tag semua yg singgah kat blog nih utk join ye:)
utk join sila klik banner ok

Wednesday, April 13, 2011

Saudagar Musafir Cheesetart Giveaway

jom meriahkan GA yg sedap nih.. hehe sbb sbb ada cheese tart tuh, bestnya:)

nak join sila klik gambar tart hehe

Monday, April 11, 2011

"Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy"

 
nak join sila klik banner.. hadiah menarik menanti anda:)

Saturday, April 9, 2011

Giveaway Oleh - Oleh Dari Bandung! Siapa nak?!


nak join.. sila klik banner kat atas ye:)
atie tag :

munna
anne

Friday, April 8, 2011

Ibu Hadif Giveaway 3/2011


ok kali nih berkesempatan la plk menjoinkan diri dlm GA hehe
jom ramai2 kita join :)
sape berminat, boleh klik banner gambar 3 beranak kat atas ye:)


hadiah GA ditaja oleh

.
.
.
.
.
.
sila klik ye 


Sunday, March 27, 2011

contest senyuman paling menawan


nak join sila klik banner kat atas ye:)

Caranya mudah sahaja:-

1. follow blog ini
2. copy entry untuk contest  ke blog anda.
3. jangan luper copy kod contest banner ke blog u juga ok
4. siarkan sekali link blog ini -LINK- supaya blogger lain boleh join.
5. letakkan gambar senyuman paling menawan anda dibahagian atas atau mana2 bahagian yang anda suka. lagi kreatif, lagi besar peluang anda untuk rebut hadiah yang disediakan.
6. setiap penyertaan, hanya satu gambar yang dibenarkan.
7 boleh hantar gambar sesiapa pun, ayah, ibu, adik, kakak, abang, nenek, makcik, pakcik, gambar anda sendiri pun boleh.
8. contest bermula 27 feb 2011 ~ 30 mac 2011




my sweet lil boy, ali ilhamy...


HADIAH

hadiah pertama x1 2 way foundation (cosway)

hadiah kedua x1 10 keping sheseido black mask.

hadiah saguhati x4 keronsang bunga (hand made)