Pages

Thursday, July 1, 2010

~ dah basi dah ~

hehe mmg dah basi dan berkulat2 dah agaknya.. tp mlm ni dgn mood yg tak sberapa nih, gagah jgk nak post entri kat sini. critanya masa minggu ke2 cuti sekolah aritu.. rasa mcm dah lama sgt2 dah pun berlalu.. yg best masa cuti aritu, dpt kumpul dan jumpa semua adik-beradikdan ank2 sedara. bkn senang nak cukup semua.. klu time raya, yg sana balik, yg sini x balik..
ni alhamdulillah semua skali ada.. ini pun sbb adik bongsu kawin.. umur muda lg, baru 21thn dah gatal nak kawen.. perangai pun mcm bdk2 lg.. isteri dia pun muka mcm bdk form3 je hehe ape pun semoga bahagia selalu dan dapat mengharungi cabaran alam rumahtangga dengan jayanya



crita ke-2 plk : hehe 1st time pi Htan Lipur Sekayu.. lawak plk rasanya, pdhal xjauh mna pun dr umah suami. suami plk, penah pi dulu2 je masa zaman kanak2 ribena lg hehe pegi ni pun dlm keadaan tak rancang. tiba2 je,terkeluar dr mulut suami mlm sebelum 2.. jd kalut2 la pegi sana. tu pun dh lewat, ari Jumaat plk 2. bergegas plk balik,nak kejar solat Jumat.mmg xpuas main air, terutamanya @uni. rsanya dia yg paling sronok aritu.acah je naak bawak naik, terus nangis2..



satu2 nya undangan majlis kahwin kawan2 yg dapat saya penuhi ialah rakan baik dgn kata lain satu geng masa skolah rendah ialah Nik Mohd Nasrun dan isteri. skrg ni semua dah berumahtangga, kecuali Zaid dan Amir hehe


No comments: