Pages

Saturday, March 6, 2010

~puding roti koktel~

skrg ni tak rajin sgt nak masak, walau masak je pun hari2 hehe ni wat puding roti pun sbb kesian dan rasa b'salah tengok roti yg dh hampir expired kt dlm peti sejuk tuh. jd td selongkar la blog kak ummi cari resipi. sbelum ni slalu je wat puding roti resipi sendiri yg ikut suka je.. tetiba t'tengok puding roti laici kak ummi.. lepas puas tilik, mcm best je. cuma dalam kepala dah b'kira2 nak ubahsuai sbb laici dlm tin xde.. yg ada cuma ayam brand fruit cocktail je.. sbb 2 dinamakan resipi nih puding roti koktel hehe


mmg sedap.. basah2 lembut je.. makan camtu aje tanpa sos karamel coz siap tambah sukatan gula bg manis. xdan nak sejukkan dlm peti ais pun

No comments: