Pages

Friday, March 5, 2010

~cuti jalan2 : cameron higland ( 2 )


27-02-2010 >> hari ke 2 kat Brinchang. kali dah plan plg lewat kul9 pagi kami dah nak kuar jalan2. tp malangnya.. dan sungguh malang sekali air xde!!!!dah la bilik xde interkom ape, pkai anset je call kaunter bawah.nak tanya pe kes nih air xdok. punya lah byk kali call, kemain susah nak jwb. dah jwab pun but no action!!! kemain kita tunggu,kot2 nak soh tukar bilik ke, nak wat naik air ke hehe last skali tepon lg, p'jga kaunter 2 soh kami turun mandi kt bilik bwah. trun mandi je,bkn tukar bilik..akhirnya dlm kul10.30 jgk la baru leh kuar..kami check out terus. slps sarapan, tempat pertama yg kami tuju ialah Tanah Rata.. kelmarin ujan, pg ni cuaca pun ok je walau nampak sikit awan mendung.

pastu patah balik ke Brinchang coz nakg ke Cactus Valley, tp punya lah ramai orang parking pun dah penuh. cancel je masuk sana.
@Fragrance Nursery


@ Cactus Point

@ Butterfly Farm
@uni yg t'tido..kemain susah nak kejut dia.

mcm xbyk je rama2 yg ada..byk yg dh mati


@ Rose Valley




masa kt Rose Valley ni xbrape sronok sbb @uni sgt moody dan sgt tdk sporting. gambar kami b'3 pun xmenjadi coz dia asyik merengek2 je. ni semua kes tidonya diganggu hehe baru je t'lelap atas keta, terus kena kejut hehe
@Sg. Palas Boh Plantation






our last point>>kt sg.palas 2 lah... then terus turun balik.dlm kul6 ptg, sampai Ipoh. singgah solat kt Masjid Negeri dan sambung p'jalanan cari tempat penginapan utk kami tido mlm ni sbb cadangnya esok hari kami nak ke Taiping..

No comments: