Pages

Tuesday, December 29, 2009

~rumah oh rumah~

entri lewat malam lg..mata masih belum mengantuk. sambil2 tepuk auni yang xlena tido, rasa rajin plk nak menaip..
cerita siang td..pasal rumah yea. tghari td masa kt skolah,tetiba dpt sms mr.Hubby bgtau yg loan rumah dh lulus. rasa b'semangat balik nakgi jenguk rumah yg kami nak beli..aritu dh putus asa sbb mcm2 masalah nak wat loan nih, tambah lg ngn kami yg slow rock gitu hehe.. bila dah siap antar p'mohonan, mai lg masalah..kata p'mohonan kami xkan dilayan sbb xisi borang paliiing terkini.. eiih cepatnya berubah, yg sakit  atinya 1% je yg diorang ubah kt form baru tuh.. so, isilah form lain plk.. alhamdulillah,akhirnya diluluskan.
ptg td kami+auni+MIL+FIL+BIL+to'ki+ayah saya ( kbtulan diorang mai b'cuti kt sini ) pun pegi lah ke taman tuh utk tinjau2 p'kembangan p'binaaan rumah sambil2 nak tunjuk kt diorang rumah yg kami beli.. sblm 2, singgah kt 'show house' umah teres punya.. fuuuh b'kenan giler kt umah tuh.. rm400k ++.. lengkap ngn perabot klu sape2 yg nak beli umah contoh ni. mr.Hubby kata dia bg 5bintang!! layan gambar ni jelah.. nyesal xbawak kamera, pkai anset je

wet/dry kitchen dipisahkan ngn sliding kayu+kaca.. sronok ye auni??? bkn umah kita lah sayang!!


BIL yg pemalu hehe


ibu ngn auni kt mini bar.. eiih b'kenan betul ngn dapur umah nih.. ada duit sume bleh jln.. angan2 jelah

ooh..sofa idaman ku!!! to'ki ngn ayah saya slumber duduk atas sofa tuh.. kt sbelah diorang tuh ada sign DILARANG DUDUK hehe.. mujurlah bdk2 yg jaga rumah 2 baik hati..



auni yg mengamuk2 sbb tokwan dia pegang+ngantuk
*
*
*
oooh sungguh jatuh hati ngn hiasan, susun atur perabot dan kemasan dlm rumah 2..

No comments: