Pages

Thursday, December 10, 2009

AKSI CERIA SI COMEL BERSAMA STERENG

menarik je contest ni kan?..rasanya kalau masuk dlm kreta, stereng 2 lah jd tempat peberet budak2 kecik nih...t'masuklah anak dara saya. thanks to ryn sbb jd penaja contest ni sempena 2nd besday anaknya Adam..





ini dia antara gambar2 yg sempat disnap time auni melekat kt stereng kereta ayah dan ibu















nama : Nur Auni Humaira' binti Mohd Farid Hafidz
umur : 1thn (  lg beberapa hari 18/12/2009 )

klu naik kereta,inilah tempat peberet auni..berdiri dpn  stereng dan main..excited mcm org baru dpt lesen jer..klu dia nangis2 dan buat prangai,letak je kt stereng tuh..gerenti stop nangis dan terlompat2 sukeee..

Antara syarat2 contest :


Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak...


Jadi follower blog daku ( blog penaja contest )...Jangan segan2 eh...


Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.


Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..

Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....


Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..


Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang nak terjah..


Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm






HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA


+


3 HADIAH LUCKY DRAW






APA LAGI, CEPAT2 LAH JOIN CONTEST

SELAMAT MENCUBA!!



P/S : Pemilihan pemenang akan diadili oleh juri2 jemputan, lucky draw akan dicabut sendiri oleh ADAM...















1 comment:

Ryn said...

salam ziarah,

banyak gak gambar ngn stereng...

good luck!