Pages

Wednesday, October 14, 2009

bakar & kukus

bakar kukus..bakar kukus..& makan hehe dah jd peberet ler pulak..

so mlm td dgn jayanya telah berjaya mengukus dua biji kek coklat & m'baking sebiji kek coklat jgk..

sedang memandikan 3biji kek dengan coklat,tetiba mendapat khabar dr ipoh (rupanya cik puan zatul tengah duk bakar fudge brownies,tp diubah nma kpd midnight brownies sbb buat time mlm sdh m'buta hehe)


heheh sapa nk mkn 3 biji kek tuh?yg kukus 2 aku nak bwak ke skolah (ada jamuan raya..syawal xabis lg,so kita raaaaaaaaya lg hehe )..yg bkar 2,utk santapan auni & ayahnya..( try resipi baru..sedap jgk,nati nak syor kt zatu soh cuba)





2jenis kek yg berbeza (tp masih dlm kategori spupu spapatnya)rsanya pun xjauh beza.cuma tekstur keknya sdikit b'beza..that's why toppingnya pun sma jgk..++tukang buat mlas nk m'hias hehe yg dah luak byk tuh nmanya american choc cake..

 
oklah..nanti resipi kek2 tuh msuk entri lain ye..





1 comment:

ZatuL said...

wah! ada nama la dalam ni...patutla bersungguh nak buat brownie malam tu, rupenye ada teman tengah buat kek jugak di kedah sana..wait 4 ur new recipe...