Pages

Tuesday, July 19, 2011

maaf maaf maaf dan maaf

assalamualaikum


nak minta maaf banyak2...
minta maaf kepada pemenang2 contest baby menguap

hadiah dah ada...
tp tak sempat nak balut...
bila masa lapang.. terlupa plk...

insyaAllah.. saya akan sedaya upaya poskan secepat mungkin..
mungkin minggu depan...
maaf ye.. hehe
sbb tu saya letakkan syarat SABAR utk join contest saya:)


Saturday, June 25, 2011

dan pemenangnya....

assalamualaikum...

minta maaf sekali lagi... janji nak umum semalam kan...
so, tak yah cakapa panjang2...

ops, sbb saya pening2 nak pilih budak comel menguap nih
makanya saya pilih 4 pemenang kat sini
klu boleh saya nak angkut semua sekali hehe

pemenang ke-4

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..


tempat ke3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


tempat ke2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






dan tempat pertama
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



ok.. camana?? hehe kpd mak2 budak comel menguap nih silalah send details ke alamat emel saya atie1283@gmail.com , dan sila sertakan sekali umur baby anda sekarang.. sbbnya saya baru nak carik hadiah hehe nak tengok apa yang sesuai :)

Thursday, June 23, 2011

nantikan keputusannya esok...

assalamualaikum...

alhamdulillah... rasa lega sgt bila abis ari keje arini
mmg sepanjang minggu nih, duk ternanti2 ngn hari Khamis
hampir seminggu ni jgk lah, rasa semuanya tak terurus
terutamanya hal berkaitan rumahtangga, urusan anak2 dan masa bersama keluarga

minggu yg penuh kalut... sgt2 busy
sape kata jadi cikgu nih rilek??? arggh sibuk sgt2...



jd, insyaAllah..esok saya akan umumkan pemenang contest ye.
maaf sbb terlewat spt yg dijanjikan..


Saturday, June 11, 2011

maaf ye... result contest

atie mintak maaf banyak2...
sbb masih ambik masa untuk pilih 3 pemenang utama 
bagi contest baby menguap comel tuh...

insyaAllah.. minggu depan atie cuba umumkan ye..
sekarang bizi sgt..
padan muka utk diri sendiri hehe
sbb suka sgt buat keje last minit...

wassalam:)
mmuah! salam sayang buat yg singgah sini:)

Friday, June 10, 2011

entri meraih simpati.. jom vote ALI

assalamualaikum..

hehe nak meraih simpati nih.. cepat2 sila rasa simpati

mehla.. tolong LIKE gambar incik ali ilhamy nih

caranya mudah je :

2. pastu LIKE gambar incik ali kat SINI

mudah je kan..
sape2 yg sudi bolehla LIKE ali ye
tq..:)